Menu Sluiten

Bloemenabonnement

Bloemenabonnement voor Boeketten en Rozen

U kunt ervoor kiezen om bij Thuisbloemist een bloemenabonnement voor bloemen Boeketten en/of Rozen af te sluiten zodat U wekelijks, 2-wekelijks of maandelijks op een vastgestelde dag een vers Boeket bloemen of een prachtige bos grootbloemige Rozen kunt ontvangen.

Het bestellen van een bloemenabonnement van Thuisbloemist gaat eenvoudig door een van de onderstaande abonnementen te kiezen en daarna de frequentie te selecteren en op de winkelwagen knop te klikken. U kunt de bestelling daarna afronden door de stappen te volgen en de gevraagde gegevens in te vullen. In het vak opmerkingen kunt U aangeven welke dag U het Boeket of de bos Rozen wilt ontvangen. Met ons bloemenabonnement heeft U altijd verse bloemen of een prachtige bos Rozen in huis of op kantoor en is tevens een zeer mooi cadeau om een dierbare een bloemenabonnement cadeau te geven.

Levering

U kunt tijdens het bestellen van een bloemenabonnement van Thuisbloemist kiezen voor de volgende leveringen: Wekelijks, 2-wekelijks of maandelijks. De datum die U tijdens het bestellen selecteert is de eerste leverdatum en de begindatum van het abonnement. Iedere levering proberen wij weer een andere kleurschakering te creëren al naar gelang het seizoen. Indien U kiest voor het aangaan van een bloemenabonnement van Thuisbloemist dan kunt U aan ons de kleurschakering doorgeven die U het liefst wilt ontvangen en dan proberen wij daar rekening mee te houden bij het composeren van het boeket, al proberen wij zoveel mogelijk kleur creaties te leveren. Met een bloemenabonnement van Thuisbloemist heeft U ook de mogelijkheid om in plaats van een Boeket af en toe een bos grootbloemige Rozen te laten bezorgen, door dit tijdig aan ons door te geven (minimaal 2 werkdagen van te voren). Zo kunt U eenvoudig afwisselend een Boeket van gemengde bloemen laten bezorgen, met af en toe een prachtige bos grootbloemige Rozen en dat in de kleur (en) die U het liefste heeft.

Betaling

Bij het bestellen van een bloemenabonnement vanThuisbloemist vragen wij om een eerste betaling te doen via de website. Wij hebben voor onze bloemenabonnementen de volgende betaalmogelijkheden: IDeal, PayPal, Maestro, Creditcard, Overboeking via de bank en achterafbetaling. De eerste levering betaalt U via de website inclusief eenmalig bezorgkosten. Voor de opvolgende leveringen ontvangt U een maandelijkse verzamelfactuur. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en bezorgkosten voor de opvolgende leveringen.

U kunt ook het totaal aantal boeketten of bossen Rozen dat U wenst te ontvangen of te laten leveren bij een dierbare in 1 keer bestellen en betalen, dan ontvangt U een korting van 10% op het totaal bedrag indien dit boven de € 100 ligt.

Pauzeren / opzeggen

Het bloemenabonnement van Thuisbloemist kan tijdens de looptijd worden gepauzeerd door dit tijdig aan ons te laten weten. Opzeggen is ten allen tijde van het abonnement mogelijk echter dient dit wel minimaal 3 werkdagen voor de volgende leverdag te worden gedaan. Opzeggen kunt U doen via de e-mail of telefoon. In de maand van opzeggen ontvangt U de laatste factuur.

Alle 4 resultaten worden getoond

 • Uitverkocht!

  Bloemenabonnement Boeket Excellent

  Onze prijs per boeket per levering incl. bezorging
  31,50

  Bij iedere levering van dit bloemenabonnement ontvangt U een ander boeket van verse bloemen, en is daarom elke keer weer een verrassing als U het…

 • Uitverkocht!

  Bloemenabonnement Boeket Smile

  Onze prijs per boeket per levering incl. bezorging
  19,90

  Bij iedere levering van dit bloemenabonnement ontvangt U een ander boeket van verse bloemen, altijd een leuk bloemen boeket met enkele glimlachende blikvangers die zich…

 • Uitverkocht!

  Bloemenabonnement Boeket Surprise

  Onze prijs per boeket per levering incl. bezorging
  24,90

  Bij iedere levering van dit bloemenabonnement ontvangt U een ander boeket van verse bloemen. Dit boeket is een uitblinker op het gebied van volume en…

 • Uitverkocht!

  Rozenabonnement bos 20 grootbloemige Rozen

  Hollandse Rozen met een lengte van 70 cm
  29,00

  Bij iedere levering van dit Rozenabonnement ontvangt U een andere kleur Hollandse grootbloemige Rozen. De Rozen op de foto is een vergelijkbare bos die U…

De waardering van thuisbloemist.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 86 reviews.
Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!